المواضيع الأخيرة
جستجو
كساني كه Online هستند
در مجموع 10 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 10 مهمان هيچ كدام
بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 286 و در تاريخ 19.10.24 21:57 بوده است.
ورود
Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani - Top 46 Quotes
ORODISM :: خوش آمدید :: یک جمله زیبا
صفحه 1 از 1
Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani - Top 46 Quotes
با فریب، شاید بتوان چیزی بدست آورد، اما این دستاورد، مایه تباهی آدمی خواهد بود. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدم بزرگ، زورگو نمی گردد، آدم کوچک است که پلید و دیو کردار می شود. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
اندیشه آدمهای کوچک همواره درگیر حاشیه ها و شاخه و برگ هاست، آنها همواره از پرداختن به ریشه ها در هراس هستند، گویا منتظرند دیگران حرف های آنان را بزنند، تا آنها کمتر آسیب ببینند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدمهای کوچک، رازهایشان هم کوچک است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
نگاه آدمهای کوچک، چه زود پر می شود و لبریز. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
فرودستان، در بهترین هنگامه هم، بهانه های فراوان برای ناراستی های خود و انجام ندادن کارهایشان دارند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدم کوچک، همواره بیش از حق خود می خواهد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
نمی توان امید داشت، آدم های کوچک رازهای بزرگ را نگاه دارند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زایش و پیشروی در همه چیز، بهانه زندگیست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
در همه دوران زندگی از پنجره ای به پنجره دیگر، روان هستیم، این پنجره ها را هم با خود به پیش می بریم، برخی از آنها بال پروازمان می شوند و برخی از آنها وزنه ای بر پایمان. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
اگر در بند زندگی روزمره تان باشید، نمی توانید گامی بسوی بهروزی بردارید. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آتش خشم را، با آب سکوت خاموش کن. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
جریان های آلوده، به مرداب خواهند رسید و سخن گفتن از آنها، زندگیمان را تباه می سازد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
هم خونی خویشاوندان، به تنهایی نمی تواند عامل مراوده همیشگی باشد، مگر آنکه با ادب و احترام همراه گردد. براستی خویشاوندان، کسانی هستند که به موجودیت ما احترام می گذارند، با ادب رفتار می کنند و آنگونه که هستیم ما را می فهمند و می خواهند. وگرنه صدهزار ریشه مشترک خانوادگی هم نمی توانند عامل ماندگاری آدمیان در کنار یکدیگر باشند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
ارزش بستگان خود را بدانیم و یاورشان باشیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدم های فرهیخته، در بند مد و رنگ روز نیستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زیبایی نیکوست، اما تجمل گرایی از خرد به دور است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
لباس فاخر، چشم افراد ظاهر بین را پر می کند، اما خرد و کمالی به بار نمی آورد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
شیک بودن خوب است، اما فاخرتر از آن، با ادب بودن است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
ولخرجی از سبکسری است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
خردمندی در درست مصرف کردن ما دیده می شود. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
وابستگی زیاد به دانستن اخبار و رویدادهای پراکنده روز جهان، پسرفت ما را به ارمغان می آورد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آنانی که همیشه در آرامش هستند، لاابالی ترین آدم هایند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آرامش اگر همیشگی باشد، سستی و پلشتی در پی دارد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدم بزرگ، زورگو نمی گردد، آدم کوچک است که پلید و دیو کردار می شود. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
اندیشه آدمهای کوچک همواره درگیر حاشیه ها و شاخه و برگ هاست، آنها همواره از پرداختن به ریشه ها در هراس هستند، گویا منتظرند دیگران حرف های آنان را بزنند، تا آنها کمتر آسیب ببینند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدمهای کوچک، رازهایشان هم کوچک است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
نگاه آدمهای کوچک، چه زود پر می شود و لبریز. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
فرودستان، در بهترین هنگامه هم، بهانه های فراوان برای ناراستی های خود و انجام ندادن کارهایشان دارند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدم کوچک، همواره بیش از حق خود می خواهد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
نمی توان امید داشت، آدم های کوچک رازهای بزرگ را نگاه دارند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زایش و پیشروی در همه چیز، بهانه زندگیست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
در همه دوران زندگی از پنجره ای به پنجره دیگر، روان هستیم، این پنجره ها را هم با خود به پیش می بریم، برخی از آنها بال پروازمان می شوند و برخی از آنها وزنه ای بر پایمان. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
اگر در بند زندگی روزمره تان باشید، نمی توانید گامی بسوی بهروزی بردارید. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آتش خشم را، با آب سکوت خاموش کن. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
جریان های آلوده، به مرداب خواهند رسید و سخن گفتن از آنها، زندگیمان را تباه می سازد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
هم خونی خویشاوندان، به تنهایی نمی تواند عامل مراوده همیشگی باشد، مگر آنکه با ادب و احترام همراه گردد. براستی خویشاوندان، کسانی هستند که به موجودیت ما احترام می گذارند، با ادب رفتار می کنند و آنگونه که هستیم ما را می فهمند و می خواهند. وگرنه صدهزار ریشه مشترک خانوادگی هم نمی توانند عامل ماندگاری آدمیان در کنار یکدیگر باشند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
ارزش بستگان خود را بدانیم و یاورشان باشیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آدم های فرهیخته، در بند مد و رنگ روز نیستند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
زیبایی نیکوست، اما تجمل گرایی از خرد به دور است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
لباس فاخر، چشم افراد ظاهر بین را پر می کند، اما خرد و کمالی به بار نمی آورد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
شیک بودن خوب است، اما فاخرتر از آن، با ادب بودن است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
ولخرجی از سبکسری است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
خردمندی در درست مصرف کردن ما دیده می شود. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
وابستگی زیاد به دانستن اخبار و رویدادهای پراکنده روز جهان، پسرفت ما را به ارمغان می آورد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آنانی که همیشه در آرامش هستند، لاابالی ترین آدم هایند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
آرامش اگر همیشگی باشد، سستی و پلشتی در پی دارد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
مواضيع مماثلة
» QUOTES 20 | Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes | Wise Iranian Philosopher
» 41 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes
» 46 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes
» Top 10 Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes - Gracious Quotes
» Top 21 Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes - Gracious Quotes
» 41 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes
» 46 Best Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes On Life And Philosophical Quotes
» Top 10 Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes - Gracious Quotes
» Top 21 Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani Quotes - Gracious Quotes
ORODISM :: خوش آمدید :: یک جمله زیبا
صفحه 1 از 1