المواضيع الأخيرة
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور الجزایر The philosophy of Orodism in Algeria
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:59 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کانادا The philosophy of Orodism in Canada
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:58 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پرو The philosophy of Orodism in Peru
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:57 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور نیکاراگوئه The philosophy of Orodism in Nicaragua
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:56 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آرژانتین The philosophy of Orodism in Argentina
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:40 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بوسنی و هرزگوین The philosophy of Orodism in Bosnia and Herzegovina
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:36 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور قرقیزستان The philosophy of Orodism in Kyrgyzstan
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:35 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ارمنستان The philosophy of Orodism in Armenia
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:34 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور گویان The philosophy of Orodism in Guyana
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:32 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سنگاپور The philosophy of Orodism in Singapore
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:31 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لوکزامبورگ The philosophy of Orodism in Luxembourg
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:30 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آلمان The philosophy of Orodism in Germany
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:27 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور پورتوریکو The philosophy of Orodism in Puerto Rico
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:26 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کره جنوبی The philosophy of Orodism in South Korea
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:24 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کامرون The philosophy of Orodism in Cameroon
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:23 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کنیا The philosophy of Orodism in Kenya
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 1:22 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بلغارستان The philosophy of Orodism in Bulgaria
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 0:21 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آفریفای جنوبی The philosophy of Orodism in South Africa
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 0:20 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور گرجستان The philosophy of Orodism in Georgia
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 0:18 من طرف دلارام

» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ایتالیا The philosophy of Orodism in Italy
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty24.07.21 0:17 من طرف دلارام

جستجو

نتائج البحث

Rechercher بحث متقدم

كساني كه Online هستند
در مجموع 12 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 12 مهمان

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 286 و در تاريخ 19.10.24 21:57 بوده است.
ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
ritina
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Vote_rcap Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Voting_bar Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Vote_lcap 
ایمان صفدری
 Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Vote_rcap Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Voting_bar Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Vote_lcap 
دلارام
MehrAzar
nilo
Anahita
behnaz
hamed

Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani

Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Empty Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani

پست من طرف دلارام 07.02.21 3:50

کسی که در برابر همسر خویش از خانواده و بستگان ((خود))، بدگویی می کند، خواری ابدی را به جان خریده است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

بدانیم که همسر ما یک ابرانسان نیست، او خوبی ها و بدی هایی دارد. به او کمک کنیم تا بهتر شود، اما روان او را به بند نکشیم و شان او را از بین نبریم. همسران خوب، برای هم از خودگذشتگی می کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

همسر خویش را از ناکسان بدور بداریم، چرا که دیر یا زود، پلشتی وجود آنها، زندگیمان را ویران خواهد کرد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

همسران، باید یکدیگر را همواره لبریز از واژه های مهرآمیز و ستایش کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

همیشه بین خود و همسرت بازه ای را نگاهدار، تا به خواری گرفتار نشوی. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

هیچ گاه در برابر فرزند، همسرتان را بازخواست نکنید. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

تنها آرامشگاه همسران، خانه آنهاست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

حتی برای شوخی و خنده، کاری نکنید که موجب سوءظن همسرتان نسبت به شما شود، سوءظن استوارترین زندگی های زناشویی را نیز، به آنی از هم پاشیده است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

کسی که همسر و کودک خویش را رها می کند، فر و بزرگی خویش را برای همیشه از دست داده است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

کسی که هنگام انتخاب همسر، یکه تازی می کند و سخن ریش سپیدان را به هیچ می گیرد، بارها و بارها با اشک، رُخَش را خواهد شست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

کوشش کنید همسرتان را از شهر و دیار خویش برگزینید، نبود ریشه های فرهنگی همسو، سختی به بار می آورد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

کوشش کنیم، زندگی زناشویی آشنایان و بستگانمان، از هم گسیخته نشود. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

پیمان زناشویی آسان، ارزشمند است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

سخت نمودن پیمان زناشویی، به نام ارزش نهادن به سنت ها درست نیست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

گل زرد رنگ همیشه بهار، سرشار از مهر است، می توان با دادن شاخه ای از آن، پیمان زناشویی بست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

استوارترین پیمان ها آنهاییست که با اندیشه مان پذیرفته ایم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

پیوند پاک، پیوندی ابدی است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

پیوند، از پس تنهایی رخ می دهد، ارزش می یابد و توان آدمی را چندین برابر می سازد، پس باید هر پیوند پاکی را، شادباش گفت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

پیمانهای زناشویی، با جشن های بزرگ و ولخرجی های دروغین، پایدار نمی گردد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

میدان پیمان های گسسته، همچون مردابی دهشتناک است، که باید از آن گریخت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

برای آشتی، بر هم پیشی گیریم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

جفتت اگر پرید، برای پریدن شتاب مکن. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

شناخت درست زن و مرد از هم، تنها راه جلوگیری از جدایی و گسست است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

دوستان فراوان برای یک جوان، نشان دهنده کامیابی در زندگی نیست، بلکه نشان نابودی زمان، به گونه ای گسترده است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

Quotes of Philosopher Hakim Orod Bozorg Khorasani  Orodist-3

در درون دوست و همسر، در پی خویش نباشید، کُپی شما در هیچ کجا نیست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

یک دوست ، فقط یک دوست که مدافع نام و یادت باشد، بهتر از صدهزار آشنای گمشده در غبار... که تنها زمانی که به تو می رسند ادعای دوستی می کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

از آدمهای خود سر و نامنظم دوری کنید، مرداب رفتار آنها... شما را خواهد بلعید. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

آدم بی نظم، عمرش هم کوتاست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

مردم منظم، سرزمینی آباد، شاد و زیبا دارند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
دلارام
دلارام

تعداد پستها : 132

http://newss.nstars.org

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة